Treningi v zaključku sezone

17. maj 2020

Za nekatere je čas, da spet začnemo trenirati.

Odrasli

Glede na priporočila NIJZ za izvajanje organizirane vadbe v športu, smo se odločili, da pričnemo s treningi na zunanjih površinah. Vadili bomo IAIDO, AIKI-JO, in AIKI-KEN, kjer ni neposrednega stika.

Treningi bodo potekali v Orehovljah na travniku.

Orožja si med vadbo med seboj ne bomo menjali. Upoštevali bomo varnostno razdaljo = ma-ai 2 metra. Če kdo opreme (orožja) nima, naj sporoči. Za njega bomo pripravili opremo, ki jo bo uporabljal in nosil domov. (Vladimir: 031 347 773)

Kdaj:

Od torka 19. 5. 2020 dalje:

  Torek   Četrtek
19.00 – 20.00   Aikido – odrasli in najstniki (14+ let)   Aikido – odrasli in najstniki (14+ let)

Kje:

Orehovlje 16, 5291 Miren

Oprema:

  • Keikogi, hakama (preoblecite se doma), lahko pa vadite tudi v drugih športnih oblačilih.
  • Bok-ken, Jo, kdor ima tudi Katana ali I-ai-to

Za vse, ki ste poravnali vadnino za celo leto, se vam bo sorazmerni delež preplačila upošteval v prihodnji sezoni 2020/2021.

Otroci

Nacionalni inštitut za javno zdravje je objavil priporočila za organizirane vadbe. V aikido društvu smo se odločili, da zaradi specifike vadbe (neposredni stik, mešane skupine…) ne moremo zagotoviti varne vadbe za vaše otroke.

Na žalost smo z vadbo za letošnje šolsko leto primorani predčasno zaključiti. Načrtujemo pričetek vadbe za otroke prihodnje šolsko leto 2020/2021 v mesecu septembru oziroma oktobru – kot je vadba potekala do sedaj. Možne so spremembe, o katerih vas bomo obveščali.

Za vse, ki ste poravnali vadnino za celo leto, se vam bo sorazmerni delež preplačila upošteval v prihodnji sezoni 2020/2021.

Upam, da ste zdravi in da tako tudi ostane.

Več

Priporočila za registrirane športnike